HEIA:)

Tenkte jeg skulle  skrive litt nå som jeg sitter forran pcèn. Det er ikke ofte jeg gjør det for å si det sånn. Det er flere grunner til at jeg ikke orker eller kan skrive på denne bloggen. Men det vil jeg ikke gå nermere inn på nå, jeg klager og syter for at jeg ikke har tid og at det blir lenge imellom bloggingen, men sånn er det bare. Det er mye andre ting i verden som må gjøres:)
Jeg har fått meg en ny jobb JIPPI. Begynner faktisk i morgen, gleder meg sinnsykt til å komme igang med en heltids stilling, det tror jeg er godt for både mor og barn. Mormor skal være barnevakt fram til August for da skal lillegutt i barnehagen, det blir spennende.
Jeg trener fortiden ganske bra ca to til tre ganger i uken, det er det jeg får tid til. Det blir sikkert mindre nå som jeg begynner i ny jobb i begynnelsen. Håper ikke det da.
Vi har veldig lyst til å være med på å se både Sandefjord Open og Oslo Grand Prix i vår men jeg tror vi må være hjemme for første gang på 10 år. Tenk det vi har vært fast tilhenger på disse konkurransene på 10 år. Første gang på 10 år, det blir rart:) Grunnen er at vi holder på å sparer for fult til husbyggingen som vi begynner med om ikke så lenge. Det er bare hus for alle penger. Viss vi vil ha det som vi drømmer om, så er det bare å spare. For å si det det sånn, den smaken vi har, er ikke så billig. Alt som er fint er dyrt.
Mange spør meg om jeg skal konkurrere igjen. Ja jeg skal det, men det blir når jeg får tid. Først hus så kan jeg begynne å tenke på å konkurrere igjen. Kanskje det blir i 2012 en gang, vi får se:):) Jeg vil jeg vil men får ikke til:)

3 kommentarer

christine

19.mar.2010 kl.22:20

HEI!:-)

Jeg har ett spørsmål til deg ang poseringtrening, nå har det seg slik at målet mitt er å stille i bodyfitness (første gang) i september i år.... lurer på om du kjører poseringstrening/kan du hjelpe til med det ?Jeg trener forresten på kaliber:-)

hilsen fra Christine.

Monica Høyer

23.mar.2010 kl.18:31

christine:

Hei Christine. Jeg vil gjerne hjelpe deg med poseringstrening. Det er bare å ta kontakt med meg når du er klar for en prat.:)

Mvh Monica

Janne Moland

26.mar.2010 kl.15:40

Jeg skal også være borte fra Oslo GP for første gang på lenge :) Skal til London sammen med Therese på shopping :) Gleder meg sinnsykt. Elsker London, der er det bare et sinnsykt utvalg av fine klær.

Lykke til med husbygging, slikt er dyrt ja, been there, done that liksom. Og masse lykke til i ny jobb også. Spennende!

Klem fra Janne.

Skriv en ny kommentar

Monica Høyer

Monica Høyer

33, Sandefjord

Jeg er proffesjonell fitness utøver, også er jeg ei blid og glad jente som liker utfordringer. Jeg kan også være sta og egen i enkelte ting, iverfall når jeg skal sette meg mål.

Kategorier

Arkiv

hits